Υπηρεσίες

Η Εμπειρία μας

Το Parosdise ιδρύθηκε από ανθρώπους με βαριά ιστορία, μεγάλη εμπειρία και γνήσιο πάθος για τη θάλασσα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε την αριστεία είτε με δρομολόγια γύρω από το όμορφο σύμπλεγμα της θαλάσσιας περιοχής Πάρου είτε με την οργάνωση εξατομικευμένων κρουαζιέρων με το πληρώματά μας mega-RIB στα νησιά του Αιγαίου. Ό, τι κι αν επιλέξετε, εγγυόμαστε μια υπέροχη εμπειρία διακοπών σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ φροντίζουμε για όλες τις πρακτικές πτυχές.

Τα Νέα Σκάφη Μας

Ο στόλος μας αποτελείται από 13 πολυτελή σκάφη αναψυχής σε διάφορα μεγέθη που κυμαίνονται από 4,50 έως 12,50 μέτρα. Όλα τα σκάφη μας είναι ολοκαίνουργια, κατασκευάζονται με υψηλά πρότυπα πλοήγησης και είναι πλήρως εξοπλισμένα για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Δεν απαιτείται άδεια για τα σκάφη μας μέχρι 30hp κινητήρες, το οποίο είναι περισσότερο από αρκετό για μια ασφαλή και διασκεδαστική βόλτα. Η πλοήγηση είναι εύκολη με ένα μοχλό για να ελέγχετε την ταχύτητά σας και έναν τροχό ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο για να κατευθύνετε. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε τα υπέροχα νερά της Πάρου.

Ποιοτικές Υπηρεσίες

Ο στόχος μας από την πρώτη μέρα έχει παραμείνει αναλλοίωτος: να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πλεύσης που να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι είναι ένας, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτό είναι που κάνουμε. Η μεγάλη προσοχή που δίνουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας, σε συνδυασμό με μια μοναδική συλλογή από σκάφη θα σας δείξουν γιατί αγαπάμε την θάλασσα και τους πελάτες μας.

Μέγιστη Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι η προτεραιότητα μας στη Parosdise. Τα σκάφη μας έχουν τροποποιηθεί για να παρέχουν άνεση και ασφάλεια. Η εξονυχιστική συντήρηση εξαλείφει προβληματικές καταστάσεις και διασφαλίζει την άριστη λειτουργικότητα και την εμφάνιση του στόλου μας. Όλα τα σκάφη μας είναι εξοπλισμένα με συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης (GPS trackers) έτσι ώστε σε μία περίπτωση έκτακτης ανάγκης να σας προσεγγίσουμε αμέσως με το σκάφος διάσωσης μας. Πριν από την αναχώρηση γίνεται ενημέρωση ασφαλείας από το προσωπικό μας, ώστε να εξασφαλιστεί ότι αισθάνεστε πραγματικά σίγουροι για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ (+30) 2284-091248