Σχετικά

Σχετικά

Η Parosdise ενοικιάζει έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για ταχύπλοα με πολυετή ενεργό συμμετοχή στην επιχείρηση ενοικίασης σκαφών.

Ψάχνετε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο στην Πάρο, Ελλάδα;
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αφήστε το «Parosdie» να οργανώσει τα πάντα και απλά να έρθετε και να απολαύσετε.

Όσοι δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σκάφους λαμβάνουν πλήρη ενημέρωση και βασική εκπαίδευση προτού αναχωρήσουν για το ταξίδι τους.

Διαθέτουμε μια πλήρως οργανωμένη βάση στην παραλία της Πάρου καθώς και ένα σκάφος ασφαλείας έτοιμο να δράσει, πάντα στη θάλασσα, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας είναι 100% άνετοι.

Η εμπειρία μας

Από την πρώτη μέρα των εργασιών μας

Η Parosdise προσφέρει ταχύπλοα για ενοικίαση και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς, τον φίλο και την οικογένειά σας, να προσθέσετε ποικιλία μαζί με έναν αξέχαστο ενθουσιασμό στις διακοπές σας.

Η εταιρία μας σας προσφέρει την ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικά από τα θαύματα της Χαλκιδικής που είναι προσβάσιμα μόνο με βάρκα (π.χ. νησί της Πάρου) ενώ το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά της περίφημης γαλάζιας θάλασσας, Διάρκεια ζωής, εμπειρία!

Η Φιλοσοφία μας

Φιλικότητα και επαγγελματισμός

Στο Parosdise έχουμε το συνδυασμό ανθρώπων, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, για να δώσουμε ζωή στα όνειρα του πελάτη μας.

Λειτουργούμε με υψηλά πρότυπα σε όλα τα στάδια της ενοικίασης ταχύπλοων που προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, ώστε οι πελάτες μας να βιώσουν μια φορά σε διακοπές σε διάρκεια ζωής μέσω επισκέψεων σε μέρη που δεν είναι εύκολο να περιγραφούν, αλλά είναι εύκολο να συλληφθούν μέσω φωτογραφιών και βίντεο.

Ο Στόχος μας

Από την πρώτη μέρα των εργασιών μας

Κύριος στόχος μας ήταν και είναι η ασφάλεια των πελατών μας σε συνδυασμό με το μεγάλο ενθουσιασμό σε ένα νοικιασμένο ταχύπλοο.

Κατά τη διάρκεια των ετών καταφέραμε να φτιάξουμε μια μεγάλη φήμη στην ενοικίαση σκαφών, που πάντα εξυπηρετούσε την ποιότητα και την πολυτέλεια, σε κόστος εισιτηρίου!

Επαγγελματίες εκπαιδευτές

Το προσωπικό μας είναι επαγγελματίες εκπαιδευτές με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε ταχύπλοα σκάφη

Που είναι υπεύθυνοι για την εκπαίδευσή σας για την οδήγηση και το χειρισμό του ταχύπλοου σκάφους, πριν από την αναχώρησή σας, ενημερώνοντάς σας σωστά για τους κανονισμούς της θάλασσας και τη χρήση του εξοπλισμού ασφαλείας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Έξτρα εξοπλισμός

Με ένα μικρό έξτρα στις τιμές ενοικίασης προσφέρουμε

Δροσερά κουτιά (Μίνι Μπαρ) για να κρατάτε τα ποτά σας και τα κρύα φαγητά, Wind Surf, Waterski, GPS GARMIN 521s, Speargun, Πτερύγια, Μάσκα κατάδυσης καθώς και Ψάρεμα.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ (+30) 2284-091248